miercuri, 7 octombrie 2009

Ashley Tisdale si-a tentat fanii cu imagini din noul ei videoclip inainte de lansarea oficiala!


Lansarea single-ului “Cranck It Up” semnat de Ashley Tisdale are loc astazi, 5 octombrie. De cateva zile, Ashley posteaza pe site-ul ei oficial fotografii facute in timpul filmarilor pentru videoclip.


Daca pe coperta albumului “Guilty Pleasure”, din care face parte si melodia “Crank It Up”, Ahsley avea parul saten cicolatiu, in noul videoclip ea apare blonda, intrucat a revenit la aceasta nuanta la sfarsitul lui septembrie.

Frumoasa actrita/cantareata in varsta de 24 de ani nu si-a transformat doar propriul look, ci a contribuit si la transformarea unei case, in calitate de guest star intr-o emisiune numita “Extreme Makeover: Home Edition”.

Ashley a fost foarte fericita cand a vazut reactia celor care urmau sa locuiasca in casa proaspat renovate, mai ales ca Hannah, fetita familiei, a alergat si a luat-o in brate in momentul in care a vazut-o.

A fost adorabila! Mi-a dat un sentiment extraordinar. De fapt, chiar cred ca transformarile radicale te pot face sa te simti nemaipomenit!”, a declarat Ashley.

Pana cand vom avea la dispozitie varianta oficiala a videoclipului, puteti admira mai jos o parte dintre acele acele fotografii in GALERIA FOTO, precum si un film cu un slide-show al fotografiilor facute de Ashley pe fondul muzical al melodiei “Crank It Up”.

Niciun comentariu: