vineri, 25 decembrie 2009

Lady GaGa le ureaza fanilor „Sarbatori fericite!” intr-un mod special!


Lady Gaga a lansat un videoclip special pentru sarbatorile de iarna, o compilatie a celebrelor ei melodii, cu versurile schimbate ca sa se potriveasca mai bine cu atmosfera festiva! In acelasi timp, ea le-a transmis pe Twitter fanilor ei ca le ureaza sa aiba parte de sarbatori fericite si le multumeste pentru sprijinul si dragostea lor!

„Craciun Fericit! Va iubesc pe toti! Sa va bucurati de muzica intotdeauna si sa nu renuntati niciodata la visele voastre! Va multumesc pentru ca m-ati sustinut intotdeauna !”, a scris ea pe Twitter. „Acum am o intalnire cu Johhnie Walker”, a adugat in gluma cantareata in varsta de 23 de ani, scriind intentionat gresit numele celebrei bauturi.

Lady GaGa a marturisit ca nu se astepta ca anul 2009 sa fie incununat de atatea succese in ceea ce o priveste! „In seara de Craciun mi-am dat seama ca in aceasta luna se implineste un an de cand am lansat albumul „Fame”, iar astazi sunt vandute peste 8 milioane de albume. Va iubesc, monstruletilor!”, a spus ea.

Lady GaGa adora sa-si numeasca fanii „monstruleti” in ultima vreme si considera ca are cei mai loiali admiratori din lume.

Mai jos puteti viziona videoclipul melodiei create special pentru sarbatori de catre Lady GaGa! Va place?

Niciun comentariu: