luni, 7 decembrie 2009

Aventura de-o editie cu partenera de la Dansez pentru tine

5 DIMINEATA. Radu si Elena s-au distrat impreuna pana in zorii zilei la petrecerea organizata de pro tv
TANDRETURI. Vedeta Acasa tv si partenera lui nu prea si-au putut tine mainile acasa

Frumuselul de la Acasa TV a avut un efect atat de puternic asupra moldovencei, incat, potrivit surselor din echipa show-ului, aceasta a uitat pentru cateva saptamani ca are deja un iubit, si a picat in bratele lui Radu.

Radu Valcan si Elena Voscoboinic, tanara de 20 de ani alaturi de care a luptat ca tatal ei sa aiba o viata mai buna, traiesc, se pare, o aventura infiripata pe ringul de dans. Saptamanile petrecute de cei doi impreuna, munca din sala de antrenament si emotiile duelurilor i-au apropiat atat de mult, incat au decis sa traiasca o idila macar pana ce Elena se va intoarce la Chisinau la viata ei de dinaintea competitiei Dansez pentru tine.
Cu toate ca moldoveanca are un iubit acasa, surse din echipa show-ului, sustin ca nu a rezistat sarmului lui Radu si constienta ca nu vor putea fi mult timp impreuna, asumandu-si riscul de a ramane singura, intr-un final. Mai mult, Elena si Radu nu s-au sfiit sa dea pe fata aceasta apropiere la petrecerea, organizata vineri seara in cinstea incheierii celei de-a opta editii a competitiei visurilor, avand martorii idilei lor aproape toata echipa de la Dansez pentru tine. Daca toata aceasta poveste va depasi stadiul de aventura de-o editie, mai ales ca prezentatorul de la Acasa TV este un barbat liber, numai de ei depinde, insa Elena va avea de clarificat cateva lucruri cu iubitul ei din Moldova.

Banica s-a distrat pana in zori

Artistul a profitat din plin de petrecerea organizata pentru concurentii de la Dansez pentru tine. Stefan Banica s-a cinstit si s-a simtit excelent printre colaboratorii sai de la Pro TV si, drept urmare, nu a plecat acasa pana in zorii zilei. Alaturi de el s-a distrat si coprezentatoarea lui, Iulia, care a venit singura si a plecat tot singura, Andreea Mantea si Andrei Tardea care nu au ezitat sa guste cate ceva din bauturile puse la bataie, coregrafii, dansatorii si echipa tehnica a show-ului. Marea absenta a fost Moni Columbeanu, desemnata cea mai nepopulara concurenta a editiei.

Niciun comentariu: