sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Bianca: «Mi-am văzut fostul iubit făcând sex oral cu prietena mea!»

Bianca Drăguşanu a avut parte de un şoc, zilele trecute, când fostul iubit i-a spus verde-n faţă că a înşelat-o timp de un an cu cea mai bună prietenă a ei.

Acesta i-a trimis şi dovada: patru înregistrări video în care făcea sex oral cu amica ei, Andreea.

Devenită celebră peste noapte datorită relaţiei sale cu designerul Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu a stârnit gelozia fostului ei iubit, Nicu.

Disperat că a pierdut-o pentru totdeauna, bărbatul s-a răzbunat sunând-o zilele trecute şi mărturisindu-i, fără jenă, că a înşelat-o, timp de un an, cu cea mai bună prietenă a ei, Andreea.

Iniţial, Biancăi nu i-a venit să-şi creadă urechilor, însă, pentru a o convinge, Nicu a mers până acolo încât i-a trimis blondei, prin Internet, pe messenger, patru filmuleţe porno cu el şi Andreea.

"Este incredibil! Mi-am văzut fostul iubit făcând sex oral şi normal cu prietena mea cea mai bună!", a dezvăluit asistenta lui Dan Capatos, la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena 2. Rănită în orgoliu, blonda a şters filmuleţele cu pricina şi a rupt imediat relaţiile cu cei doi.

"M-am certat definitiv cu Andreea. Eu chiar am avut încredere în ea, chiar pot spune că am iubit-o. În schimb, ea, când plecam la Bucureşti, întreţinea relaţii sexuale cu prietenul meu, în apartamentul meu, în care locuiam toţi trei. I-am spus Andreei că ştiu tot. Mai grav este că ea nu are nici o remuşcare, ba mi-au spus alte prietene ale ei că s-a simţit flatată că am făcut-o celebră cu ocazia asta. Cât despre Nicu, mă sună disperat şi îmi dă mesaje să-l iert şi să ne împăcăm", a declarat Bianca pentru Click!

Îl duce pe Bote la părinţi de Crăciun

În prezent, Bianca are o relaţie cu designerul Cătălin Botezatu, cei doi înţelegându-se foarte bine. De Crăciun ei vor pleca împreună la Milano să cumpere cadouri pentru cei dragi, iar apoi vor merge la părinţii Biancăi acasă pentru a petrece Sărbătorile împreună.

Niciun comentariu: