sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Adela Popescu le-a marturisit fanilor la videochat ca-si va petrece sarbatorile de iarna in Thailanda


Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 19:00, Adela Popescu a fost la VIDEOCHAT pe www.acasatv.ro , unde a dezvaluit screte din culisele serialului "Aniela", dar a povestit si despre copilaria ei frumoasa si despre unde isi va petrece Sarbatorile de iarna.

Adela Popescu, protagonista primului serial romanesc de epoca, "Aniela", difuzat de luni pana joi, de la ora 20:30, a venit cu mare drag la intalnirea cu voi, direct de la facultate, unde a avut cursuri.

Frumoasa interpreta a Anielei a raspuns cu multa placere potopului de intrebari, dovada a iubirii pe care i-o purtati si careia actrita ii raspunde tot cu iubire, considerand foarte important pentru ea ca ii sunteti aproape.

Vedeta ACASA le-a marturisit internautilor ca de sarbatori va pleca in Thailanda, impreuna cu iubitul ei, Marius Kalmar, dar si alaturi de prieteni si colegi de platou printre care se numara si Razvan Fodor si iubita acestuia, Irina. Adela si-a propus sa sarbatoreasca trecerea in noul an pe malul oceanului cu un pahar de sampanie in mina: ”Imi doream de foarte mult timp sa ajung in Asia, mi se pare un loc plin de savoare. Anul trecut a fost acolo Ioan Isaiu si mi-a povestit cat de minunati sunt oamenii, zona si cat de buna este mancarea. Asa ca, impreuna cu Marius, am decis ca Thailanda va fi destinatia noastra de sarbatori. Vreau apoi sa ma intorc acasa, dupa Revelion, sa-mi strang familia si sa mai petrec odata, alaturi de ei, sarbatorile”, spune Adela.

Bucuroasa de intalnirea cu fanii, Adela le-a povestit acestora amanunte amuzante din viata ei. Actrita a povestit cum una dintre cele mai bune prietene din copilarie a fost o ratusca cu trei picioare si a dezvaluit cateva dintre nazbatiile pe care le fac cei doi nepoteii ai sai, Luana si Alexandru. Intrebata daca este priceputa in bucatarie Adela a recunoscut ca, iubitul ei, Marius, este cel care o rasfata cu delicii culinare.

Referitor la Aniela, Adela a marturisit ca rochiile si coafurile pe care le poarta o ajuta si mai mult sa intre in pielea personajului si ca dureaza cam o ora si jumatate ca sa fie costumata, pieptanata si machiata, dupa care poate sa inceapa filmarea.

Intrebata cum de reuseste sa fie atat de frumoasa si cum se ingrijeste, Ade , cum o alinta cei care o indragesc, a spus ca se demachiaza, isi face masti, este fericita... si asta se vede si pe chipul ei.

La starea ei de fericire contribuie faptul ca face ceea ce-i place, relatia ei de iubire cu Marius: "Este barbatul pe care il iubesc si care ma face fericita in acest moment", dar si faptul ca le este bine celor din familia ei.

Ce ar face daca nu ar fi actrita? "Este important sa ai incredere ca poti sa faci orice", a spus Adela.

Adela
are o cifra norocoasa, 6, dar nu si o mancare preferata: "Mananc mult, la orice ora, mananc orice".

Pasiunea ei pentru a-si crea rochite nu vrea sa o transforme intr-o afacere, deoarece atunci cand isi imagineaza o tinuta se gandeste la ea, cum i-ar placea ei, si nu stie daca ar putea crea si pentru altcineva.

De la fiecare personaj pe care l-a interpretat a invatat cate ceva, iar Aniela este suma tuturor acestor invataminte, considera Adela, care a marturisit ca a legat prietenii frumoase cu colegii ei din Buftea, cu unii dintre ei, cum este Diana Dumitrescu, jucand in mai multe productii.

Rugata de voi, Adela a cantat , bineinteles LIVE, un fragment din melodia de final din "Aniela", dar si refrenul de la "Lacrimi de iubire", marturisind, totodata, ca nu va renunta niciodata la muzica.

Desi nu a vrut sa dezvaluie prea multe lucruri din serialul ”Aniela” Adela le-a promis celor de acasa ca, daca vor continua sa se uite, vor avea parte de multe rasturnari de situatie si de momente tensionate iar Aniela mai are multe incercari de trecut: ”Le multumesc tuturor pentru mesajele trimise pe www.acasatv.ro si ii asigur ca nu-mi scapa niciun comentariu”, adauga interpreta Anielei din primul serial romanesc de epoca.

Niciun comentariu: